whine.

känns som denna bloggen blir en enda stor klagomur... det känns så jobbigt just nu. jag trodde att mina antidepressiva skulle få mig att må bättre. men det känns som att nu börjar jag gå tillbaka till mitt gamla. min panikångest smyger sig på och det har vart så skönt nu under tiden jag sluppit det. jag har sjuk ångest i min kropp just nu känner hur hjärtat slår och har ont i hela kroppen., tårarna är på glänt men vill inte komma ut. Jag skadade mig själv förut. aja baja. jag hoppas för hela min värld att ingen i denna värld börjar med det. det är det dummaste man kan göra. det är så dumt så dumt. ska sluta med det för jag måste. men ibland har jag sån panik att jag inte vet  vart jag ska ta vägen. som nu. det gör så hiskeligt ont....

promenad

Idag har jag vart ute på promenad med min älskade pojkvän. en promenad på hela 1 och en halv timma. kändes toppen verkligen. behövde verkligen en promenad skulle kunna gå en stund till men det regnade och det kändes inte så lockande. det är skönt att få ligga på soffan lite också.  :)

chips och chokladpudding

första misstagen. blev chips och chokladpudding i helgen. och mackor... känns så himla jobbigt. att man är så beroende av mat. jag har en press på mig. jag vill inte komma ihåg min student då jag var så äckligt tjock. kommer skämmas ihjäl. men idag gjorde jag en bra sak. jag hoppade av en hållplats innan med bussen så gick jag den biten. det är alltid något. kompenserar inte alls chipsen och chokladpuddingen men det är ett framsteg. man måste få göra misstag men inte för många. jag gör nog för många men vill så himla gärna göra detta egentligen. och nu sitter jag här och jag är sugen på allt onyttigt som man kan tänka sig. det blir alltid så kvällstid. vill ha något att göra. det är nog problemet jag vill sysselsätta mig och då är ju mat ett perfekt alternativ. det tar ju sin tid. men sen har man lika tråkigt igen. funderar på att träna sen men jag brukar aldrig hamna framför tv:n sen ändå. tycker det är så jobbigt att duscha efteråt.

RSS 2.0